Ново ТВ издање Звездине ревије

46

Вечерас, као и сваког четвртка, у 19.15 часова на „СОС каналу“ очекује Вас ново издање телевизијског недељника „Звездина ревија“.

И овога пута потрудили смо се да у овој својеврсној хроници нашег Спортског друштва пренесемо слику са збивања из многих наших клубова. Фудбалере смо посетили током њиховог дружења са навијачима у „Ред Стар Шопу“, у коме су Миловановић, Бурзановић и Ђорђевић потписивали календаре за 2008. годину. Потом смо били и на коктелу Фудбалског клуба, као и на последњој конференцији у овој години, на којој су челници нашег највећег колектива изнели планове и стратегију за наредну годину.

Забележили смо радост наших кошаркаша који су са две вредне победе у УЛЕБ купу и НЛБ лиги мирно испратили стару годину. Радовали смо се успеху наших рукометаша који су се овенчали јесењом титулом у Суперлиги. Наше камере биле су у „Шумицама“ у коме су обе Звездине екипе, и мушка и женска, направиле јединствен подвиг у текућој европској сезони – пошто су обе прошле у наредну рунду такмичења у Челенџ купу, односно Купу ЦЕВ.

Такође, наздравили смо успесима наших тенисера у 2007. години и на Новогодишњем коктелу у просторијама црвено-белих на Карабурми, где смо чули велике, али оствариве амбиције за блиску будућност. Славили смо и са веслачима, који су као и свих осам и по деценија уназад како и доликује обележили клупску славу – Светог Николу.

Наравно, били смо и у Музеју Фудбалског клуба, који је од недавно богатији за два вредна, историјска реквизита…

„Звездина ревија“ – 19.15 часова на „СОС каналу“.

Претходни текстКуп Канал 1 у Израелу
Следећи текстВидић у идеалном тиму