Уз подршку до врха

45

Одбојкашице Црвене звезде нису могле на лепши начин да заврше овогодишње такмичење у првенству, него победом над актуелним прваоком – Поштаром (3:2). Поново су црвено-беле показале да у трилер завршницама имају срца, снаге и храбрости да савладају и објкетивно можда јаче ривале.

– Мислим да смо победиле са мотивом више – објашањва Ивана Нешовић – Истина, нисмо испоштовале тактику, доста смо играле са осцилацијама. Срећна сам што смо наставиле серију победа и надам се да ће се тај низ пренети и на утакмице са Лазаревцем у Купу Србије.

Тренер наших одбојкашица Ратко Павличевић је био импресиониран дербијем:
– Ова утакмица сигурно да не може никога да остави равнодушним. Честитам на залагању играчицама обе екипе. Играло се у пет сетова, што се и очекивало. Утакмица је била тврда и тешка, неизвесна до самог краја. Моја екипа је правила доста осцилација током игре, међутим у завршницама девојек су биле сигурне. Резултат тога је серија од 6:0 у петом сету која нас је довела до победе. Овај тријумф јесте значајан, али само уколико је усмеримо позитивно, ка наредним мечевима.

Иначе, Звезда је са трибина имала подршку неколико бивших првотимаца, које махом сада играју у иностранству. Најгласније су биле два бивша капитена – Маја Симанић и Сања Ханушић.

Претходни текстЈош једна победа и титула…
Следећи текстОбезбеђено учешће у плеј-офу