Још једна победа и титула…

47

Знали су рукометаши Црвене звезда да на прави начин прославе јесењу титулу у Суперлиги. Последња препрека су црвемо-белима у 15. колу били су рукометаши Младост Радничког – 25:24, није наша екипа бриљирала, ал победи се у зубе не гледа, па су лидерска позиција након првог дела првенства прослављена на ресторану „Стенка“. Дуго у ноћ чула се песма: „Још једна победа и титула…“!

-Јуче смо мало прославили лидерску позицију уочи паузе. Како смо кренули, сада добро иде. Имамо низ од осам победа, екипа има сигурност. Треба искористити припреме које долазе на најбољи начин. Полако коцкице долазе на своје место, јер смо све радили у ходу, тренер је нова, екипа је комлетирана током сезоне. Задовољан сам како се све за сада одвија. Мало ме људи изненаде са потпитањима, као да ли је мене као величину блам да играм у нашој лиги. Није ми бламирање, одавде сам кренуо, ово је моје и трудим се да неке ствари променим. Није повратак узалудан, јер сам до сада допринео да се опет пише о рукомету на позитиван начин – сумира први део сезоне Ненад Перуничић.

Популарни „Терминатор“ се сада окреће спектаклу 28. децембра у „Пиониру“. Уз њега, публика ће имати прилике да види још неколико бивших Звездаша, попут Игора Бутулије, Небојше Јокића, Жикице Милосављавића и наравно Драган Шкрбића који је идејни творац опроштаја такозване „Генерације 1996“.
– Нисам упућен око детаља, јер сам више био окренут Звезди. Знам да је за 27. децембар заказана донаторска вечера, а сутрадан је утакамица. После десет година се окупља та блистава генерација. Сигурно ће бити пуно емоција, мало ми је жао што смо престали да играмо, како и што ипак нисмо узели неко злато. Могли смо, увек смо били међу главним кандидата. Али, то је живот, то је спорт! – закључио је млађи од рукометне браће Перуничић.

Претходни текстСјајне припреме са Русима
Следећи текстУз подршку до врха