Добра година за наш тенис

46

Тениски клуб Црвена звезда на свечани начин је обележио изузетно успешну 2007. годину. На пригодном коктеклу у просторијама црвено-белих на Карабурми кратко је анализирана одлазећа сезона, а чланови Скупштине акценат су ставили на планове, обећања и жеље за 2008.

– Резултатски смо поново имали добру годину, али смо у финансијском и организационом смислу направили велики искорак. Црвена звезда ради на изградњи новог балона и управне зграде које ће омогућити још бољи и темељнији рада са талентима. У 2008. славимо 60. година постојања па у такмичарском смислу желимо титуле у обе конкуренције које би нам потом омогућиле игре у Лиги шампиона – објаснила је планове председница Скупштине Ђурђа Ћерамилац.

Сличне жеље у Новој години има и директор нашег клуба, Слободан Војиновић:
– Нећемо се пуно освртати на одлазећу годину, јер имамо велике планове у 2008. Титуле у готово свим домаћим такмичењима се подразумевају, док је жеља да се мушка екипа окуша у Лиги шампиона, где сматрамо да има велике шансе. Нови објекти, надамо се, биће готови током пролећа што же омогућити тенисерима Звезде да и даље буду број један у Србији. Зато свима поручујем да ћемо у 2008. бити још бољи!

Председник Управног одбора ТС Црвена звезда Милош Тодоровић такође мима највише амбиције:
– Ми смо чланови највећег и најбољег Спортског друштва у земљи – Црвене звезде. Зато друга места за нас нису опције и све осим пехара биће неуспех. Акценат ће наравно бити прослава 60. година постојања клуба, коју желимо да обележимо новим екипним титулама, којих тренутно имамо 23. Сматрамо да у мушкој конкуренцији са Борисом Пашанским, Виктором Троицким и осталима немамо премца у Србији, док нам је велика жеља да нашу снагу докажемо и у европској конкуренцији у Лиги шампиона. Подсећам, да смо ми једини наш тениски клуб који је учествовао у овом такмичењу и желимо да остваримо још бољи пласман у односу на пето место у 2002.

Претходни текстДесети тријумф у НЛБ
Следећи текстСпремити се за наставак сезоне