Реална слика

66

Најбољи стрелац Звезде у овој сезони Огњен Короман био је резигниран после још једног европског неуспеха црвено-белих. Короман сматра да су играчи још једном разочарали навијаче.

„Звезда је наш највећи клуб и не заслужује овакве утакмице у Европи, којима разочарава аудиторијум у Србији и дијаспори. Ово је неозбиљно и одраз целокупне ситуације у клубу“.

Короман сматра да ће пауза која следи донети прилику да се ствари среде.

„Надам се да ћемо се у јануару добро појачати и да ће се уз останак тренера Јанковића доста тога средити. Идемо на одмор који нам је неопходан, а после добрих припрема и уз поменута појачања моћи ћемо да јуримо титулу и куп“.

Звезда је у групи Лиге УЕФА почела одлично и водила против Бајерна до самог финиша. Међутим, од 74. минута тог меча до краја, није постигла ниједан гол, па је доживела три пораза од знатно слабијих ривала него што су Баварци.

„Мислим да је ово реална слика у овом тренутку. Видели сте наше игре. То што смо одиграли 70 минута добро против Бајерна, више је инспирација неколико играча, него потврда квалитета. Све у свему ово је била слаба полусезона Звезде и очекујем много боље наступе у наредном периоду“.

Претходни текстВише очекивано
Следећи текстНово ТВ издање Звездине ревије