Само нас победа занима

57

После два резултатска неуспеха – прошле недеље у Меридијан Суперлиги против Хајдука (1:1) и у четвртак увече у Лиги УЕФА против Болтона (0:1), шеф стручног штаба наших фудбалера Александар Јанковић истиче да је веома важно да шампион сутра оствари победу.

„Пред нама је 15. коло домаћег првенства. Утакмице иду великом брзином и то је за нас у овом тренутку добро, јер последње у том низу треба да имају најјачи утисак“, причао је Јанковић на данашњој конференцији за медије на „Маракани“.

Звезда се, каже Јанковић, окреће финишу јесење полусезоне и утакмицама у којима ће настојати да освоји максималан број бодова. Прва у том низу је Бежанија.

„Погледали смо се у очи после Болтона и дошли до закључка да би, што се Лиге УЕФА тиче, оптимално било да имамо два бода. Јер, искрено, узевши у обзир оно шта смо приказали у тим утакмицама, нисмо заслужили да будемо поражени од Бајерна и Болтона. Али, такав је живот, то је сад неко наше реално стање. Сутра морамо да покушамо да покажемо нашу реакцију на последња два резултатска неуспеха. Дакле, против Бежаније идемо на победу и само нас победа занима, пошто је то једини прави начин да се вратимо у један за нас уобичајени ритам, да отворимо нову серију и вратимо лепу атмосферу у којој ћемо, надам се, завршити ову полусезону“.

Јанковић је овом приликом рекао и да је био веома обрадован подршком коју су му дале „делије“.

„Посетили су ме представници најватренијих навијача Звезде, рекли ми да су уз мене и пожелели ми срећу у раду. То ми много значи, то је за мене велика сатисфакција, али и мотивација“, рекао је Јанковић.

Утакмица 15. кола Меридијан Суперлиге Бежанија – Црвена звезда игра се сутра, у недељу, с почетком у 13 часова.

Претходни текстНа врху света пре 16 година
Следећи текстСаопштење УО и НО ФК Црвена звезда