Одбојкашице не знају за пораз

52

Црвена звезда и Јединство, екипе које су у претходној деценији биле синоним за успех у женској одбојци, биле су на мегдану у оквиру осмог кола Винер Штедише Супер лиге. „Црвено–беле” су и после дуела против Ужичанки без пораза, добиле су свих пет мечева која су одиграле, и на трећој су позицији, иза Поштара 064 и Динамо Азотаре, који такође не знају за пораз. Јединство је у незавидној ситуацији, после седам мечева имају исто толико пораза, па су уз само два освојена бода на зачељу табеле.

У првом сету није виђена претерано квалитетна представа, али се ипак боље снашао домаћин, који је у неизвесној завршници добио тај део игре – 25:23.

 Изабранице Ратка Павличевића су биле убедљивије у другом периоду, у коме су Ужичанкама препустиле свега дванаест поена. „Црвено–беле” су и у трећем сету одиграле онолико колико им је било довољно за нову победу. Имала је Звезда пет везаних сет меч лопти (24:19).

Јединство је успело да спаси три (24:22), тренер наших одбојкашица Павличевић је био приморан да затражи тајм-аут, а одмах после тога његова екипа је завршила посао у овом дуелу – 25:22.

Црвена звезда – Јединство 3:0
(25:23, 25:12, 25:22)

Претходни текстПораз од Задра
Следећи текстСтатистика са Бежанијом