Зимски камп

142

Међународни зимски  рукометни камп „Играј рукомет – Буди Звезда“* у организацији РК „Црвена звезда“ из Београда, одржаће се на Кладову у периоду од 10.01. до 17.01.2008. За ову локацију смо се одлучили због изванредних услова које пружа ова градић на обали Дунава. Такође, мислимо да ће на овај начин најлакше доћи до размене знања и искустава између рукометних људи из региона, као и стварања чвршћих веза између младих рукометаша из различитих земаља.

Рад у Кампу биће базиран на усавршавању индивидуалних способности играча и играчица које ће се пратити кроз утакмице турнира последњих дана смене. Са полазницима кампа радиће најквалитетнији српски,  македонски и  словеначки тренери, специјалисти за рад са млађим категоријама.


Илија Јовић, директор омладинске школе РК Црвена звезда

За тренинге је обезбеђена спортска хала. После напорних тренинга предвиђен је и занимљив анимациони програм, који ће имати за циљ да полазницима кампа боравак у Кладову остане у неизбрисивом сећању, а да саиграчи и противници на терену постану пријатељи за цео живот.

   Полазници Кампа „Играј рукомет – Буди Звезда“ су дечачи и девојчице годишта 1992 и млађи чланови клубова и школа рукомета из Србије, Македоније , Словеније, Хрватске, Црне Горе, Босне и  Херцеговине, Аустрије, Грчке, Бугарске, Румуније,  Мађарске и осталих земаља региона.

За све информације позвати телефоне:
011 36 70 407
063 803 43 53 Јовић Илија (директор омладинске школе РК „Црвена Звезда“)

Претходни текстДуел велике важности
Следећи текстСениори одмарају – јуниори се такмиче