Ивана Исаиловић, најбоља у новембру

330

За најбољег Спортисту месеца новембра СД Црвена звезда проглашена је Ивана Исаиловић, одбојкашица и репрезентативка Црвене звезде.
Кошаркаши су током новембра, појачани повратником Раичевићем, славили у дербију у Железнику, преслишали Слован и остварили рекордну победу над Фортитудом. Звездашице су добиле новог кошаркашког учитеља – Драгомира Буквића који је мотивисао екипу да се победама над Ушћем и Меркуром сете да имају велике амбиције у овој сезони.
Подсећамо Вас да је пре месец дана спортиста октобра, капитен наших кошаркаша Драгићевић на овом месту обећао да ће новчану награду поклонити Дечјем институту за онкологију и радиологију. Наш див великог срца Тадија испунио обећање, пошто је пре пар дана обишао децу у Пастеровој и овој установи поклонио – нова колица.
Наши рукометаши од повратка Ненада Перуничића не знају за пораз. Од тренутка кад је „Терминатор“ поново обукао црвено-белу „деветку“ пред шампионима су пали Југовић, Врбас и Таркет и, што је још важније, екипа Ненада Краљевског опет је лидер на табели Суперлиге.

 

Наши одбојкаши су, после тријумфа над Војводином и Рибницом, непланирнао поражени од вечитог ривала и Радничког, али зато одбојкашице после паузе у Винер штедише Суперлиги – не знају за неуспех. Лазаревац и Тент нису успели да зауставе ученице тренера Ратка Павличевића, а недавни подвиг у Купу ЦЕВ само је потврда да црвено-беле иду правим путем. И, управо смо из екипе наших одбојкашица, због свега наведеног, за спортисту месеца новембра прогласили Ивану Исаиловић, незаменљивог средњег блокера нашег тима, али и стандардну играчицу репрезентације која је ове године освојила сребрну медаљу на Европском шампионату.

Специјалну плакету ЗВЕЗДИН СПОРТИСТА МЕСЕЦА Ивани Исаиловић предао је Слободан Вучићевић, председник УО СД Црвена звезда.

 
 
Ивани Исаиловић је поклон пакет производа фирме Агримес, предала Ивана Павловић, новчану награду у износу од 40.000 динара, коју додељују МАПЛАС д.о.о. из Београда, као подршка избора Звездиног спортисте месеца новембра, уручила је Вера Мисојчић. власник и директор.

Овом приликом уручене су и награде добитницима у квизу «Звезда ми је све» који су тачно одговорили на питања из претпрошлог броја Звездине ревије. Дрес ФК Црвена звезда  Николи Лазићу, предао је Игор Бурзановић, дрес КК Црвена звезда малој Марини Станисављев, Борис Бакић и дрес РК Црвена звезда који је добио Саша Васић предао је Ненад Перуничић.

Добитнике награда из новог кола игре извукла је Ивана Исаиловић, звездина спортисткиња месеца новембра и то су Војислав Вељовић из Параћина, Слободан Милчановић из Ужица и Лидија Панић из Лознице.

Претходни текстУдарац у енглески зид
Следећи текстСаопштење ФК Црвена звезда