Одбојкашице опет победиле

46

Црвена звезда је стигла до четврте победе у Винер Штедише Супер лиги. Екипа Ратка Павличевића је била боља од Клек-Баната и са нова три бода учврстила се на трећој позицији, са утакмицом мање у односу на водећи двојац, Поштар 064 и Динамо Азотару. Управо су ова три тима и даље једини без пораза у елити.

 У дворани „Шумице”, Црвена звезда је угостила Клек-Банат, после великог успеха који је начињен у суботу. Тада су „црвено–беле” оствариле пласман у осмину финала ЦЕВ Купа, победом против грчког Панатинаикоса.

Први сет је изненађујуће припао гостујућем тиму, који је дошао до стартне предности – 25:21. Ипак, у другом сету су домаће одбојкашице заиграле много ангажованије, Клечанке су биле далеко од нивоа игре из првог сета, а резултат – 25:8 за Звезду довољно говори о стању на терену. Нешто другачије било је у трећем сету, али је опет ритам диктирала Црвена звезда, која је и овај период решила у своју корист – 25:15. Клечанке су имале велику предност у четвртом сету, гошће су водиле и са 18:8, али ни то им није било довољно за изједначење, па је Звезда успела да начини ретко виђен преокрет и да освоји нова три бода.

Црвена звезда – Клек-Банат 3:1
(21:25, 25:8, 25:15, 25:21)

Претходни текстСтигли Вондерерси
Следећи текстИва Роглић потписала за Звезду!