Шампионски ниво игре

46

Лепо је бити на врху, признају у Рукометном клубу Црвена звезда. Победа у дербију 11. кола у Бачкој Паланци против Таркета (35:34), додатно је подигла атмосферу међу црвено-белима која је већ била на завидном нивоу због серије добрих резултата, али и повратка Ненада Перуничића.

– Задовољни смо тренутном формом и поготову чињеницом да нам је здравстевни билетен одличан. Јако је битно да имамо све играче на окупу у овом периоду када играмо одлични и када се можда и „ломи“ шампионат. Приметно је колико су нам мини-припреме у Хоргошу помогле. Од повратка из Мађарске у последњих пет, шест кола играмо на жељеном, шампионском нивоу – коментарише за сајт СД Црвене звезде тренер наших рукометаша Ненад Краљевски.

Наравно, повратак популарног Терминатора је посебна тема:
– Ми смо и непосредно пред долазак Ненада Перуничића имали добру игру, али нам је његово искуство добро дошло у организацији. Био нам је потребан неко на терену ко својом комуникацијом држи екипу. Излишно је говорити шта је све у каријери прошао Перуничић, па се може рећи да нисмо могли да добијемо идеалније појачање. Због тог његовог искуства га форсирам на средњем беку, у Бачкој Паланци је играо чак 35 минута, све на тој позицији. Мало се прехладио, па данас није тренирао, али биће Терминатор још бољи и убитачнији. Са њиме и Звезда – уверава Краљевски.

Наши рукометаши у среду путују у Лозницу на прославу 50 година локалног РК. Ривал ће им бити Слога из Добоја.
– Идемо да увеличамо фешту, а меч са Слогом ћемо искористити да шансу укажемо неким играчима који нису били у првом плану. Желим да видим да ли на неког од ниих могу да озбиљније рачунам у настакву сезоне – закључио је тренер Црвене звезде.

Претходни текстЗванично саопштење ФК Црвена звезда
Следећи текстСудар са јаким ривалом