Настављен слаб низ утакмица

58

Нажалост, хокејаши Црвене звезде наставили су са црном серијом пораза. Војводина је на гостовању у „Пиониру“ наше „оклопнике“ савладала са 5:2 у мечу који се бодује и за првенство Срије и Панонску лигу.

Поново нису имали среће црвено-бели јер су своје изгледне шансе олако прокоцкали, док су „лале“ овога пута биле прибраније у одсудним моментима. По трећинама било је 2:0, 2:2 и 1:0 за Новосађане, што довољно говори да је слаб почетак кумовао поразу.

У првој деоници неколико одличних прилика Звезда није реализовала, па је Воша стигла недостижну предност. У трећој трећини пробали су наши хокејаши да одиграју на све или ништа, али је улазак још једног играча уместо голмана омогућило гостима само да на празну мрежу постингу нови и пет гол. Иначе, поготке за Звезду дали су Јурај Данчак и Кајл Зетлер.
 
– Никако да ухватимо прави ритам утакмица, иако нам је, чини ми се, форма у успону. Само је потребно још мало да нас фортуна погледа и надам се да ћемо колико у наредној утакмици прекинути неугодни низ – оптимиста је Богдан Дабовић, секретар нашег хокејашког клуба.

Претходни текстКуглашки четворобој
Следећи текстПовратак титуле