У Подгорицу по победу

52

У женској АБА лиги Будућност има скор 4-1, Црвена звзеда 2-3. Куцнуо је час да се то промени и да наше кошаркашице крену ка врху табеле регионалног такмичења.

„Баш тако. Кренуле смо у Подгорицу да – победимо“, јавља се за интернет сајт СД Црвена звезда плејмејкер црвено-белих Јована Вукоје, коју смо позвали телефоном баш у часу кад се аутобус са нашом екипом ближио Црној Гори.

Уочи меча са Меркуром Вукоје је најавила узлазну линију резултата, уследиле су победе прво над Словенкама, потом и над Ушћем.

„То значи да сам добар прогнозер“, смеје се Вукоје и у озбиљнијем тону наставља: „Све је у пoследње време добро. Расположене смо, свесне својих вредности и чињенице да на старту сезоне нисмо баш имале добре резултате. Одлучиле смо да то променимо“.

Будућност је тежак противник, о томе сведочи и њихова победа над Џолијем усред Шибеника…

„Вероватно, али верујем да смо ми боље. Оне су јаке на спољним позицијама, али утакмицу може и треба да преломи наша брзина и трчање. Уз то, против Ушћа су се одмориле капитенка Велиновић и Пешовићка, сад су свеже и орне за ову јаку утакмицу. А, све остале играчице су код тренера Буквића добиле шансу да се разиграју, па сам уверена да ћемо и после сутрашње утакмице имати разлога за задовољство“, поручује Вукоје.

Претходни текстИспит зрелости
Следећи текстКуглашки четворобој