Гостованје у Бачкој Паланци

70

Наши рукометаши су заређали са победама и сад више не желе да искоче из тог ритма. У правој шампионској атмосфери очекују сутрашњи (почетак у 18 часова) дерби са Таркетом у Бачкој Паланци.

„Идемо полако, корак ка корак, ка зацртаном циљу“, смирено ће један од најбољих светских левих бекова у историји рукомета Ненад Перуничић. „Лично, волео бих да ови момци с којима сада играм мало мање гледају у мене, а више верују у сопствене могућности. Понављам, ја нисам дошао да бих сам решавао све утакмице него само да им помогнем да се размахну. Што пре то схвате, тим боље и за њих и за Звезду. То би могло да се деси већ сутра, да играчки – експлодирају“.

Звездине амбиције су, понавља „Терминатор“, јасне.
„Циљ је увек титула. Ова екипа је имала нешто лошији старт, али сад смо све надокнадили и морамо да наставимо да побеђујемо да бисмо у другом делу сезоне, кад нам и распоред иде на руку, били нешто мирнији“.

Против Таркета – некадашњег Синтелона идете на победу?
„Наравно, иако сам чуо да је њихов млади састав веома перспективан. Нажалост, ништа не знам о њима, још нисам стигао да их упознам, али сигурно да ћемо играти максимално озбиљно“.

Нажалост, Звезда неће имати подршку каквој се надала…
„Данас смо имали састанак са нашим „делијама“, из Београда, и морали смо да им пренесемо став управе Таркета да неће спустити цену карата за њихов организован долазак у Бачку Паланку. Сумњам да ће кренути аутобусима из Београда јер их, по свему судећи, неће пустити у халу. Ипак, нећемо остати без подршке, пошто „делија“ има и у Бачкој Паланци и сигурно је да ће доћи на дерби да буду уз Звезду“.

За црвено-беле нема одмора. Већ у среду гостују у Лозници…
„Тако је, звали су нас да увеличамо њихов леп јубилеј – пола века постојања Рукометног клуба Лозница. Радо смо се одазвали том позиву и том приликом одиграћемо ревијалну утакмицу са Слогом из Добоја“, каже Ненад Перуничић.

Претходни текстНајмлађи у Словенији
Следећи текстИспит зрелости