Бакић Лавље срце

77

Борис Бакић, 21-годишњи бек кошаркашког клуба „Црвена звезда“ освајач је трофеја „Лавље срце“ у организацији „Златибо2р воде“ за месец новембар. Он је до титуле стигао на основу статистичког вредновања, а захваљујући великом пожртвовању, борбености и храбрости исказане на утакмицама Црвене звезде у новембру месецу.

 

Он ће награду коју додељује „Златибо2р вода“ добити на првој утакмици коју ће „црвено-бели“ у децембру играти у својој дворани, а то је дуел против Задрана, 8. децембра.

Бакић је на осам дуела играо укупно 180 минута, а за то време је имао по 20 скокова и примљених фаулова, 16 украдених лопти и две блокаде. Црвена звезда је у месецу новембру побеђивала Нимбурк, Загреб, Панелиниос, ФМП Железник, Слован и Фортутудо, а изгубила је од Партизана и од Динама у Москви.

Борба за „Лавље срце“ новембра била је изузетно неизвесна, што само потврђује колективну и борбену игру младог тима Црвене звезде. Иза Бакића, са минималним промилом разлике нашли су се: Ненад Мишановић, Тадија Драгићевић, Марко Цветковић и Елмедин Кикановић.

Акцију „Лавље срце“ кошаркашки клуб Црвена звезда поново је покренуо у сарадњи са „Златибо2р Водом“ у жељи да се истакну особине играча, које се често у јавности не вреднују на прави начин.

Претходни текстБодови најважнији
Следећи текстДоговор победу гради