„Звездашице“ имају будућност

48

Какав учинак – страшан учинак. Кошаркашице Црвене звезде очитале су праву лекцију Ушћу у „Визури“ и сада се мирно и растерећено окрећу наредном гостовању у Подгорици.

„После 5. кола домаће лиге, на реду је 6. коло регионалног такмичења. У суботу идемо на мегдан екипи Будућности, меч почиње у 19 часова“, подсећа портпарол клуба Иван Бакић.

После две везане победе – над Меркуром и Ушћем, расположење у екипи је поново сјајно.

„Како и не би било… Задовољан је и нови тренер Драгомир Буквић. У мечу у „Визури“ одмарао је капитенку Јелену Велиновић и нашег најбољег стрелца Биљану Пешовић, али и поред њиховог одсуства није било ни најмањег проблема. А, Ушће уопште није наиван противник… Кад се са 34 поена разлике (94:60) добије ривал који је победио Војводину у Новом Саду, то значи да су све линије у тиму функционисале беспрекорно. Бриљирала је Дуња Прћић, она заиста може да игра врхунски на свакој позицији. Маестрална је била и Светлана-Цеца Станић, која је покупила све лопте под нашим кошем и стигла да на другој страни постигне 21 поен. Одличне су биле и Вукоје, Мусовићева… ма све играчице су биле на висини задатка. Заиста играмо све боље“.

Звезда у АБА лиги има смор 2-3, да ли против Будућности може до треће
победе?

„Подгоричанке су заиста јаке, не толико као Госпић и Шибеник, али пажње вредан противник. Девојке ће дати све од себе“, каже Бакић.

Верујемо да ће из женског Кошаркашког клуба ових дана стићи још лепих вести. Али, све у своје време…

Претходни текстЈанковић хвали тандем
Следећи текстНајубедљивији тријумф против Италијана