Респект према Хајдуку

50

Фудбалери Црвене звезде ће сутра у Кули коначно одиграти меч трећег кола против домаћег Хајдука. Та утакмица, да подсетимо, одложена је у августу због учешћа нашег клуба у квалификацијама за Лигу шампиона. Чека нас дуел са традиционално неугодним домаћином. Ипак, са лица места стижу обећања да ће нам стићи лепе вести из Куле.

– Мој једини рецепт везан је за понављање приступа који смо имали против Смедереваца. Играчи су се ужелели фудбала после паузе, мада је некима пријао и одмор. Мени би пријало да смо више играли, али свакако ћу се потрудити да поновим партију из Смедерева – каже Ненад Јестровић и додаје – Фаворити смо, ту нема дилеме, али не смемо бити уображени јер нам то досадашњи резултати не дозвољавају. Баш ме брига што је Хајдук на дну табеле, од нас ће добити сав респект.

Тренер Саша Јанковић не жели да прича ни о чeму другом осим о гостовању у Кули.
– Не занима ме Болтон, не занима ме што у суботу у Београд стиже опет Хајдук. Најважија је победа у Кули. Једино Гај неће моћи да игра јер се још опоравља од интервенције на јагодичној кости. Сви остали ће бити на располагању, али тим нећу открити.

Јанковић се сложио да Црвена звезда има превише играча у погону првог тима, али није желео да прича на тему трансфер листе.
– О томе не размишљам уопште. То ће бити тема кад почне прелазни рок. До тада једино ме занима освајање бодова и победе над Болтоном и Брагом – рекао је Јанковић.

У Црвеној звезди разматрали су могућност да меч Лиге Купа УЕФА против енглеског Болтона, 6. децембра, почне у 18 сати. УЕФА је, међутим, наредила да мечеви последња два кола морају да се играју у исто време, а то је 20.45

Претходни текстИгра Перун, али и остали
Следећи текстУ сусрет Хајдуку