Обреновац врућ терен

72

Одбојкашице Црвене звезде сутра, у 6. колу Винер штедиша Суперлиге, биће гошће екипе Тента, као и увек веома неугодног ривала кад игра на свом терену у Обреновцу.

„Управо тако. Тент није нимало наиван противник, поготово ако наметне свој ритам игре. Тада се атмосфера у њиховој увек добро испуњеној дворани подигне до усијања. Зато ниједног тренутка не смемо да се опустимо“, каже капитен црвено-белих одбојкашица Ивана Нешовић.

Сјајна коректорка је са нашом другом Иваном – средњим блокером Исаиловићком, недавно боравила у Јапану, на Светском купу. Због обавеза према репрезентацији једно време нису тренирале са клупским другарицама. Сада су обе у пуном ритму…

„У међувремену смо победиле Лазаревац (3:2) и доживеле пораз у првом мечу шеснаестине финала од Панатинаикоса (1:3). Моја имењакиња и ја биле смо више уморне од промене климе и временске зоне, уопште нисмо испале из тренажног процеса и већ смо се вратиле у такмичарски ритам“.

Сутра у Обреновцу, а мислима и духом у „Шумицама“, где се у суботу игра реванш са Гркињама?

„Првенствени меч је први на реду, значи – најважнији. Намеравамо да победимо, да од почетка наметнемо свој стил игре. Тек онда се окрећемо обавезама у Купу ЦЕВ“.

Какви су утисци из дворане „Глифада“ и да ли Звезда може да се реваншира Панатинаикосу?

„Било је заиста сјајно играти у таквој пакленој атмосфери каква је била у Атини. Био је то прави одбојкашки спектакл. Додуше, неке девојке које до сада нису играле на међународној сцени имале су и малу трему, али то је нормално… У сваком случају, виделе смо да са Панатинаикосом можемо да се носимо равноправно и уверена сам да ћемо пред нашим навијачима ми бити те које ће диктирати темпо. У сваком случају, намеравамо да осигурамо „златни сет“ и да потом будемо довољно сконцентрисане да прве стигнемо до петнаестог поена“, каже капитен Ивана Нешовић.

Претходни текстПотписан предуговор са Нагојом
Следећи текстМоћна Звезда