Сви у „Пионир“, стиже Младост

49

Хокејашка сезона се захуктава, у „Пиониру“ нова посластица – стиже загребачка Младост. У оквиру 6. кола Панонске лиге, Црвена звезда дочекаће одличан хрватски тим. Амбиције, судећи по расположењу, апсолутно победничке.

– Па време ја за праву победу, за подвиг, за тријумф који ће нам свима улапшати живот – преноси нам прв и клупски оперативац Богдан Дабовић. – Екипа је коначно комплетирана, сви су на окупу, орни да се надигравају против ривала који заслужује свако поштовање.

Увертира за вечерашни меч одиграна је у предсезони, црвено-бели били су бољи од „Младосташа“ (6:3).
– Тај резултат не мора ништа да значи. Па зар нисмо победили Загреб чак 12:0, па потом изгубили од Партизана, а Загрепчани су тријумфовали против црно-белих. Лига је заиста изједначена, непредвидива и може свако сваког да победи.

У тиму који стиже из Загреба има неколико хрватских репрезентативаца што је разлог за додатни опрез у табору Црвене звезде.
– Одлично су уиграна екипа, брза, гарантујем да ће бити меч за уживање – додао је Дабовић.

Не треба ни наглашавати да је помоћ „делијама“ неопходна у овом мечу, да је упућен јавни позив свим звездашима да подрже хокејаше. Цена улазнице остаје као и читаве сезоне – 150 динара.
Почетак меча је заказан за 17 сати.

Претходни текстДискутабилан пораз
Следећи текстШоу и награде за навијаче