Шоу и награде за навијаче

38

Још једно изненађење из нашег Рукометног клуба. Сутра (петак) у 13 часова, у Прес центру Спортског друштва Црвена звезда биће одржана конференција за медије на којој ће бити речи о дебију Ненада  Перуничића, али и о још једној, специјалној акцији која почиње управо од недељне утакмице са Југовићем.

Не желимо да кваримо изненађење, али – даћемо неки наговештај.
Ради се о почетку борбе РК Црвена звезда за повратак публике на трибине. Неке појединости, специјално за сајт СД Црвена звезда, открива директор црвено-белих рукометаша Илија Јовић.

„Одлучили смо да покренемо акцију која за крајњи циљ има приближавање
рукометној Европи. То не значи само појачавање играчког кадра већ и рад са навијачима. Хоћемо убудуће да Звезда игра пред пуним трибинама и зато ћемо се потрудити да својски анимирамо људе да долазе на наше утакмице. За почетак, осмислили смо разне наградне игре. Дакле, почев од утакмице у недељу, сваки навијач са купљеном картом аутоматски добија шансу да добије неку награду. Обезбедили смо неке спонзоре и обезбедићемо их још. Конкретно, против Југовића, то су „Подравка“, „Нестле“, ресторан „Стенка“… а ангажовали смо и аниматора који ће у полувремену извлачити награде – Звездин дрес, лопте и томе слично. На свакој наредној утакмици коју будемо играли као домаћини биће слична наградна игра, са још разноврснијим наградама“.

И, то није све.
„Договорили смо се са неким основним школама да ђаци организовано долазе, гледају и навијају за Звезду“.

Осмишљена је и кореографија…
„Биће ту разних анимација, специјалног осветљења, музике, весеља. Тако се ради у свету, нема разлога да применимо оно што је добро“, каже директор Јовић уочи сутрашње конференције за медије.

Претходни текстСви у „Пионир“, стиже Младост
Следећи текстСуде белгијанци и словаци