Ново ТВ издање Звездине ревије

50

Као што сте до сада имали прилике да се уверите, Спортско друштво Црвена звезда и Црвена звезда Маркетинг из дана у дан улажу многе напоре не само да се сви клубови у оквиру наше велике и трофејне породице приближе, живе и дишу заједно, као један, него и да сви Ви, заљубљеници у црвено-белу боју знате да у сваком тренутку мислимо на Вас и да за Вашу љубав према црвено-белој боји желимо да се одужимо.

У тежњи да Вам још више приближимо Звезду настојимо да будемо бржи, садржајнији и тачнији од других. У саопштењима из свих клубова нашег друштва, на интернет сајту СД Црвена звезда, у штампаној и телевизијској верзији „Звездине ревије“.

Кад смо већ код телевизијског издања најстаријег спортског ревијалног листа на нашим просторима, споменимо и ово: сигурно сте приметили да је ТВ емисија „Звездина ревија“ од својеврсног видео-месечника постала – недељник. На тај корак одлучили смо се да бисмо били бржи и актуелнији, да бисте имали прилику да Вам, уместо једном, четири пута месечно сликом и речју дочарамо шта се то дешава под сводом „Маракане“, „Пионира“, „Шумица“, „Бањице“… и свих других спортских арена у Београду, Србији и широм света у којима се наши спортисти и спортисткиње боре за славу црвено-белих боја.

У протекле три емисије које се сваког четвртка увече емитују на „СОС каналу“ хроничарски и аналитички обрађивали смо игре нашег Фудбалског, Кошаркашког, Одбојкашког, Рукометног, Ватерполо, Хокејашког и других клубова. Извештавали смо са Избора за спортисту месеца, промоција, конференција за штампу, головима, кошевима и поенима подсећали на успехе, али и неуспехе црвено-белих. С великим задовољством урадили смо интервјуе и разговоре са председником Спортског друштва Александром Влаховићем, генералним секретаром Фудбалског клуба Зораном Дамјановићем и рукометном легендом Ненадом Перуничићем.

Вечерас, овог четвртка, пред Вама је и четврта недељна ТВ емисија „Звездина ревија“ која извештава са Скупштине нашег Фудбалског клуба на којој је господин Топлица Спасојевић изабран за првог човека нашег најтрофејнијег и најпопуларнијег колектива. Бавили смо се победама, али и поразима наших кошаркаша и кошаркашица. Извештавали са леда „Пинира“ и паркета „Шумица“ где су наши хокејаши, одбојкаши и кошаркашице, нажалост, доживели поразе у вечитим дербијима. Са великом тугом направили смо прилог о тешкој несрећи нашег прослављеног голмана Звонка Милојевића, али – надамо се да ће добити и ову најтежу животну битку. А, у рубрици „Интервју“, са госпођом Вером Латковић, која са места председника Ватерполо клуба жељену ренесансу наших „капица“.

Претходни текстЧеститке за избор
Следећи текстОдбројавање је почело