Клементе позвао још звездаша

38

Селектор фудбалске репрезентације Србије, Хавијер Клементе, позвао је уз Огњена Короман у националну селекцију и Душана Анђелковића, Ђорђа Туторића и Филипа Ђорђевића.

Четворица фудбалера Црвене звезде биће део репрезентације Србије која ће у суботу од часова играти меч квалификација за Европско првенство против репрезентације Казахстана. Анђелковић, Туторић и Ђорђевић, који је иначе члан младе репрезентације, имаће прилику да дебитују за сениорску репрезентацију.

„Презадовољан сам и заиста нисам очекивао позив у најјачу државну селекцију. За мене је ово велика част и учинићу све да испуним очекивања и поверење које ми је указано, па макар само минут провео на терену. Драго ми је што су још двојица мојих саиграча добила позив да дебитују за репрезентацију“, рекао је Филип Ђорђевић који је био изненађен у тренутку када је чуо вест.

„Пресрећан сам што ћу имати прилику да заиграм за репрезентацију. То је сан сваког играча и мени је после доласка у Црвену звезду свакако најлепши детаљ у каријери. Веровао сам да ћу једног дана играти за Србију, али се нисам надао да ће то бити у овом тренутку. Жао ми је само што репрезентација, која је изузетно квалитетна, неће играти на Европском првенству“, изјавио је Анђелковић.

Претходни текстСуде белгијанци и словаци
Следећи текстВреме ради за Николића