Дискутабилан пораз

26

Црвено-беле рукометашице су доживеле пораз у Аранђеловцу, у заосталој утакмици 9. кола Суперлиге. „Књаз Милош“ је славио са 32:26, али сви у нашој екипи истичу – помало незаслужено.

„Не желим да ме нико погрешно схвати, али – биле смо боље од „књегиња“. Поготово у првом полувремену, које смо добиле са три поготка разлике“, сумира утиске пивотмен Драгана Цвијић.

Звездина младост, међутим, није успела да издржи притисак у наставку.

„Кад је свима постало јасно да можемо да победимо усред Аранђеловца, домаћа екипа је додала гас, а судије су промениле критеријум. На нашу штету. Ипак, донекле смо и саме криве… Кад се резултат ломио, промашиле смо једну чисту контру, „Књаз“ је у следећој акцији постигао гол и… После је било тешко поново их стићи“.

Цвијићева је, ипак, задовољна овим издањем Звезде.

„У име саиграчица обећавам да ћемо се Аранђеловчанкама реванширати на нашем терену. Да ћемо их победити у Београду! И не само њих…“

Следи гостовање Медицинару у Шапцу, па пауза у Суперлиги.

„Искрено, мени се не свиђа што сад долази до прекида јер још нисмо показале колико можемо. Тренутна позиција на табели није наше право мерило вредности. По квалитету заслужујемо да будемо пете, шесте и то ћемо у наставку такмичења и остварити. Сигурна сам у то“, каже 17-годишњи пивот црвено-белих.

Претходни текстОдбројавање је почело
Следећи текстСви у „Пионир“, стиже Младост