Прва фаза без пораза

45

Ватерполисти Црвене звезде прескочили су најтежу препреку у овој фази домаћег првенства. У дербију 5. кола Групе Б квалификација за Суперлигу црвено-бели су у Обреновцу савладали градског ривала – Студент са 11:6.

Филијала Партизана је нашој екипи пружила много јачи отпор од претходних ривала. Ипак, искуство изабраника Дејана Јововића је на крају пресудило и прву фазу такмичење Звезда завршава без пораза са убедљивом гол разликом 78:18. Против „студената“ истакао Вуксановић са пет погодака, док се Мићић два пута уписао у стрелце.

– Имамо старије и искусније играче, али смо у меч ушли доста нервозно. То више не сме да се понови. Ипак, наш квалитет је пресудио, забележили смо победу што је и најважније, а у наставку сезоне исправићемо све грешке – кратко је прокоментарисао меч тренер црвено-белих Дејан Јововић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СТУДЕНТ 11:6
(4:2, 3:1, 3:0, 1:3)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, Томашевић 1, Цветковић, М. Крстић 1, Коцић, Радојичић, Мићић 2, Вуксановић 5, Д. Крстић 1, Латковић, Марковић 1, Ристовић, Поповић, Петровић.

СТУДЕНТ: Маринковић, Л. Шапоњић 4, С. Марковић 1, Д. Марковић, Камилери, Рацков, Поповић, Крстић, Радовић, Томашевић 1, Стефановић, А. Шапоњић, Живојиновић, Петковић.

Пливалиште: СПЦ Обреновац. Гледалаца: 100. Судије: Мишковић (Београд), Виријевић (Зрењанин).

Претходни текстСлавље у Железнику
Следећи текстНајтежа битка