Желимо пету победу

38

После четири кола у групи „Б“ квалификација за српску ватерполо Суперлигу само су две екипе са стопроцентним учинком – Црвена звезда и Студент. Сутра увече у Обреновцу (почетак у 20.30), у дербију 5. кола, црвено-беле „капице“ намеравају да остану – једини непоражени тим.
Каква је атмосфера у нашој екипи уочи овог меча преноси Марко Цветковић, најпозванији да прича о сутрашњем ривалу с обзиром да је некад и сам био међу „студентима“.

 
 
„Звезда је велики фаворит, али не смемо да дозволимо никакво опуштање с обзиром да нам је Студент најозбиљнији ривал у досадашњем току сезоне. Реч је о веома талентованој екипи. Познато је да је овај клуб Партизанова филијала, па су сви ти момци прошли школу црно-белих. У Студенту се кале за оно што их једног дана очекује…“, прича Цветковић и додаје: „Уосталом, и ја сам својевремено прошао школу на Бањици, па играо у Студенту, тако да ми је врло добро познат њихов систем рада и начин играња“.
 
Цветковић неке играче из садашњег састава Студента добро познаје.
„Знам да су изузетно мотивисани за ову утакмицу, да жарко желе да се докажу против много искуснијих Звездиних првотимаца, од којих су многи играли у јаким европским лигама. Али…“   
 
Али?
„Ни нама такмичарски мотив не недостаје. Желимо да упишемо пету узастопну победу. Уз озбиљан приступ утакмици и ангажовану игру она неће изостати. Иначе, атмосфера у екипи је фантастична. Лепо смо се сложили, дружимо се и ван базена и сви с нестрпљењем очекујемо сваку наредну утакмицу. Кад је тако, успех неће изостати“, тврди Марко Цветковић.

Претходни текстРаичевић потписао
Следећи текстТешке повреде Звонка Милојевића