Срећа не бира

52

Било је тешко, за праве звездаше исцрпљиво, са доста стреса, муке, ипак, важна су три бода освојена против Чукаричког, тима који је заиста направио доста проблема српском шампиону.

Само уз наклоност среће, Црвена звезда у 90. минуту није кажњена голом ривала…
– Да може да се бира, сигурно бих узео да нас срећа послужи на неким претходним утакмицама, кад нас је кажњавала. Било их је баш доста кад смо губили утакмице и бодове у последњим минутама. Почев од Ренџерса, Бајерна па до мечева у домаћем шампионату. Ипак, победа је победа, посебно слатка после много уложеног труда и посебно што је дошла у тренутку кад смо два пута узастопно играли нерешено – рекао је стрелац јединог гола, наша убојита левица Ненад Милијаш.

И Иван Ранђеловић је објективно сагледао ситуацију у којој се налазе црвено-бели и додао да тријумф стиже у прави час, пред гостовање Арису у Солуну, у оквиру Лиге Купа УЕФА.
– Било је утакмица у последње време које смо одиграли боље него против Чукаричког, али смо из сплета несрецних околности остајали без победа. Заслужили смо да нам се негде врати, то се догодило на Бановом брду. Играли смо добро, али и могли да примимо гол у 90. минуту. Идемо даље, окрећемо се Солуну – рекао је Ранђеловић.

На реду су припреме за дуел са Арисом, експедиција са „Маракане“ пут Солуна креће у среду, око поднева, чартер летом из Београда.

Претходни текстПобеда искусније екипе
Следећи текстНаставићемо да побеђујемо