Желимо сутра да победимо

51

Меридијан Суперлига почиње други круг. Пред гостовање на Бановом брду наши фудбалери су са конференције за медије поручили да је напредак у игри очигледан и да је време да стигну и добри резултати.
 
„Идемо на ноге ривалу који нам је у премијери првенства однео бод са „Маракане“. Чукарички је у последње време у успону форме, али сутра не смемо да дозволимо ново изненађење. Тренутно смо у малој резултатској кризи и њој мора да дође крај већ у овој утакмици“, рекао је Душан Анђелковић. „Играмо све боље и то мора да донесе резултат. На Бановом брду нас очекује тежак меч, али већ смо навикли да све екипе у нашој лиги против Звезде дају и 200 одсто својих могућности. Гледамо само себе и своју игру. У Лучанима смо одиграли одлично друго полувреме, а нисмо победили. Треба само да поправимо реализацију… Нема шта, желимо сутра да победимо јер нам је то веома потребно пред утакмицу са Арисом у Лиги УЕФА“.

И голман Зоран Бановић тврди да су црвено-белима неопходна победа у сусрету против Чукаричког.
„Звезда је клуб који има обавезу да побеђује и јуриша увек на прво место, тако да ову утакмицу сматрам за добру прилику да кренемо ка врху. Слажем се да играмо добро, да нам недостаје само тај гол више… Што се нас из одбране тиче, без обзира да ли ће тренер Косановић шансу указати Ранђеловићу или мени, постараћемо се да не примимо гол, а на нашим друговима из напада је да затресу мрежу „брђана“. Верујем да ће тако и бити и да ћемо баш на Бановом брду започети победоносни низ. За то је, уочи гостовања у Солуну, прави тренутак“.

Претходни текстСтатистика пред Чукарички
Следећи текстОдлична сезона