Спасојевић изложио програм комисији

138

Као што је и најављено након седнице Управног одбора ФК Црвена звезда, Комисија за кандидовање и именовање Председника се данас, 02. новембра састала са првим и до сада јединим предложеним кандидатом за функцију Председника, Топлицом Спасојевићем.

Др Милан Томић је на састанку изложио кандидату Спасојевићу циљеве и очекивања која Председник треба да испуни, као и неопходност стварања програма европске Звезде. Спасојевић је у усменој форми изложио своју визију вођења ФК Црвена звезда, а понудио је да ће доставити Клубу и писани програм који ће садржавати јасно дефинисану визију, циљеве и стратегије за остварење задатих циљева, ослањајући се на већ познату мисију коју ФК Црвена звезда већ има у српском и европском фудбалу.

„Црвена звезда је највећи српски бренд и позиција Председника Клуба је место које има огромну одговорност. Ја у Звезду желим да дођем да бих својим знањем, искуством и залагењем подигао ниво рада свих структура и сегмената Клуба, а  не да се бих се бавио приватизацијом“, истакао је Спасојевић.

Након добијања програма од кандидата, Комисија за кандидовање и именовање Преседника ће се састати са Саветом Клуба, Надзорним одбором, представницима секције ветерана, као и представницима навијача, како би и са њима обавили консултације о предложеном програму.

Топлица Спасојевић је Комисији презентирао и своју радну биографију у којој стоји да је дипломирао на Економском факултету у Београду, као и да има богато радно искуство од 1981. године, када је започео каријеру као комерцијалиста у Yугославиа Цоммерце-у, где је за 10 година нарпедовао до позиције заменика генералног директора. Након тога је имао успешну каријеру на највишим позицијама у компанијама МТИ Лондон, МТИ Москва и ИТМ Холдинг Београд. У току своје каријере великим делом је био везан за спорт, а од 2006. године је и члан Управног одбора СД Црвена звезда. 2006. године је проглашен за Пословног човека године у земљи.

На данашњем састанку, са стране ФК Црвена звезда су били присутни др Милан Томић – Председник Комисије; Владица Поповић- члан Комисије, као и Зоран Дамјановић, генерални секретар Клуба.

www.fc-redstar.net

Претходни текстЗвезда убрала лале
Следећи текстПротив Ниша и Лазаревца у Купу