Увек испуним обећање

49

Кошаркаши Црвене звезде ових дана могли би да добију велико појачање из НБА лиге. У београдским медијима последњих дана доста се причало о евентуалном доласку центра беле пути Џона Едвардса (26 година, 213 цм), али се чини да би нову снагу под кошевима могао да представља један домаћи – репрезентативац. Уочи старта НБА лиге Миле Илић (23 године, 218 цм) је трејдован из Њу Џерсија у Њу Орлеанс где је одмах добио отказ, због чега је најавио повратак у Европу. Следећа дестинација бившег аса ФМП могао би да буде Мали Калемегдан.

Илић је познат као велики Звездаш што је летос доказао када је заједно са саиграчима из националног тима Миланом Гуровићем, Милошем Теодосићем, Немањом Александровим и Дарком Миличићем са севера бодрио наше фудбалере у реваншу 3. кола Лиге шампиона са Глазгов Ренџерсом (0:0).

На питање о евентуалном доласку у Црвену звезду, Илић је нашим новинарима рекао:
– Звезда? Не знам, видећемо, то је занимљиво питање… Нико ме још није звао… Још летос сам рекао да ћу играти за Звезду! А ја увек испуним обећање и урадим оно што кажем. Дакле, обући ћу црвено-бели дрес, само не знам да ли ће то бити сада, односно када ће се то десити – поручио је Илић.

О евентуалним појачањима тренер наших кошаркаша Стеван Караџић је за само рекао да би Американац Едвардс био велики добитак, док се о Илићу за сада није изјашњавао.

Претходни текстТроицки у четвртфиналу
Следећи текстБољи дани за атлетику