Повратак Терминатора???

73

Ненад Перуничић, прослављени рукометни ас кога су Немци прозвали „Терминатор“, вратио се у Београд! Као што смо и најавили, у наредних неколико дана одлучиће да ли ће наставити играчку каријеру или ће прихватити неку од функција коју му нуде челници Црвене звезде.

„Тренутно желим само мало да се одморим од Шпаније и пута, само што сам са породицом стигао у Београд“, каже Перуничић. „Кад је реч о мом повратку у Црвену зведзе, још ништа не знам. Волео бих да играм рукомет још неколико година. Ако се договорим са људима из Звезде, инсистираћу на повратку неких играча из иностранства. Жао ми је што црвено-бели нису успели да се пласирају у Лигу шампиона, јер бих се у том случају без размишљања вратио у клуб“.

Вест да је напустио Шпанију се брзо прочула, па је Перунов телефон „усијан“ од позива бројних менаџера.

„Истина, зову ме са свих страна. Имам понуде неких арапских клубова, али сачекаћу неко време са одлуком“.

Ако одлучите да завршите играчку каријеру, да ли бисте прихватили неку
функцију у РК Црвена звезда?

„Што да не! Мислим, ипак, да је о томе рано да се говори, пошто бих волео још да играм. Наравно, привлачи ме могућност да у Звезди будем на некој од челних функција и да својим именом и знањем покушам да вратим леп имиџ рукомету. Направио бих свој тим сарадника и екипу и уверен сам да бисмо много постигли“.

Ненад ће ових дана размишљати шта и где даље, а нашим навијачима преостаје да се надају да ће ипак заигати у хали у Шумицама и помоћи црвено-белима да освоје и трећу титулу за редом.

Претходни текстМодел за све утакмице
Следећи текстНова победа уз много муке