Уз навијаче до победе

36

Кошаркаши Црвене звезде у суботу од 17 часова дочекују Сплит. Наша екипа до сада игра веома добро, па се и у 7. колу НЛБ лиге очекује тријумф. Капитен Тадија Драгићевић на досадашњим утакмицама наметнуо се као прави лидер тима и први је стрелац регионалног такмичења.
 
„Сплит се знатно појачао ове сезоне. Имају квалитетнији састав него претходних година. Савладали су ФМП код куће, а мало је недостајало да изненаде и Хемофарм. Већ су остварили три победе у лиги. Једно је сигурно, нема потцењавања и опуштања, играћемо максимално мотивисано, као да је противник Цибона или Олимпија“.
 
Црвено-бели су у претходна два меча на свом паркету били убедљиви против хрватског и словеначког великана, док су у прошлом колу на гостовању Широком имали великих проблема да дођу до победе.
 
„Широки је увек неугодан противник, у дворани „Пецара“ остварили смо важну победу. Имали смо недељу дана паузе и лепу прилику да се одморимо. Чињеница је да одлично играмо код куће и потрудићемо се да у истом стилу наставимо. Очекујем много навијача у „Пиониру“, баш као против Цибоне и Олимпије. Било је много лепо играти у таквој атмосфери и надам се ће се она понављати, као и наше победе“.
 
Од последњих осам утакмица против Сплита, Црвена звезда је добила чак седам.
 
„Нисмо имали много проблема са Сплитом у блиској прошлости, али они су сада много квалитетнији и неће бити нимало лако. И поред свега, очекујем да ћемо пред нашим навијачима забележили шесту победу у НЛБ лиги“, закључио је капитен Драгићевић.
 
Кошаркаши Црвене звезде деле прво место на табели регионалног такмичења са вечитим ривалом, екипом Партизана. Цене улазница за меч против Сплита су 100 динара.

Претходни текстПремијера у Дубровнику
Следећи текстДвомеч у Немачкој