Реванш Вараждину

80

Одбојкаше Црвене звезде у недељу очекује реванш меч Челенџ купа са екипом Вараждина. Тим поводом данас је на „Маракани“ одржана конференција за штампу на којој су тренер Жељко Булатовић и коректор Томислав Докић пренели атмосферу у нашој екипи уочи овог меча.

„Као што је познато, први меч смо изгубили са 3:2. О нашем ривалу до тада готово да ништа нисмо знали, пошто смо његову игру одгледали само са видео снимка сусрета са Марибором. Испоставило се да тада нису били у најјачем саставу, па смо тек у Вараждину видели да је реч о веома борбеној екипи која неколико година игра заједно, која можда нема изразито квалитетног појединца, али која је веома сложна и која негује добру игру у одбрани. С друге стране, ми смо у том мечу били сувише нестрпљиви да добијемо неке поене, па смо уместо да организујемо контре Вараждину практично „чекићем“ поклањали прилике за нове нападе. Сада смо извукли одређену поуку и надам се да ћемо бити далеко стрпљивији“, поручио је шеф струке црвено-белих Булатовић.

Докић се надовезао на речи свог тренера.
„Упркос свим тим грешкама поражени смо само са 3:2 и имамо лепу шансу да на нашем терену победимо и прођемо даље. Сви смо мотивисани и очекујемо бољу игру и победу. Позивам наше навијаче и све поклонике одбојке да дођу и помогну нам да то и остваримо“.

Тренер Булатовић је поручио и ово:
„Морам да кажем да смо у Вараждину наишли на леп пријем, да смо играли  у изузетно лепој дворани, пред бучним али коректним навијачима, као и да је суђење било заиста фер и коректно. Надам се да у Београду бити све исто, само да ћемо ми победити“.

Меч Црвена звезда – Вараждин игра се у недељу у 20 часова у Спортском центру „Шумице“, а цена улазница је – 200 динара.

Претходни текстЗвезда – Напредак у бројкама
Следећи текстЗлатни сет до победе