Ове сезоне можемо много

79

Светски куп за одбојкашице почиње 2. новембра у Јапану. Репрезентација Србије има циљ да обезбеди визу за Олимпијске игре у Пекингу, а у том походу учествоваће и две чланице Црвене звезде – Ивана Нешовић и Ивана Исаиловић.

Капитен црвено-белих чиниће тандем коректора са Јованом Бракочевић, а Исаиловићева ће највероватније заузети место у стартној постави на позицији средњег блокера. Ивана Нешовић оптимиста је уочи великог изазова.
 
– Велика је част и привилегија играти са овим девојкама. Сваког дана научим нешто ново, не само на утакмицама, већ и на тренинзима. Искусније играчице саветују млађе, а атмосфера је сјајна. Имам велики мотив да се докажем. Такмичење је веома дуго и напорно, надам се да ће ми селектор указати шансу – каже Нешовићева.

Црвена звезда је сезону почела на најбољи начин, победом над Јединством. Црвено-беле су у Ужицама биле убедљиве – 3:1.

Веома ми је драго што смо одмах на старту такмичења славиле у дерби мечу. Звездина овогодишња екипа значајно се поправила на физичком и психичком плану. Ове сезоне можемо много. Не могу да обећам да ћемо бити на врху, али сигурно је да ћемо се борити да ту стигнемо. Наравно, првенство је тек почело и рано је за прецизније прогнозе, али имам пуно поверење у ову екипу – закључила је Ивана Нешовић.

Претходни текстКраљевски на челу
Следећи текстУ очекивању Бајерна