Мирнији у следећем циклусу

41

На конференцији за медије уочи дербија 9. кола Суперлиге са ОФК Београдом  говорили су тренер Милорад Косановић и Ненад Милијаш, стрелац победоносног гола за Црвену звезду на последњем мечу два тима одиграном у марту, такође на Карабурми.
– Сутрашњим сусретом почињемо циклус у којем ћемо за три недеље одиграти седам утакмица – рекао је Косановић. – Мислим да смо изашли из најтежег периода. Имали смо доста проблема, били суочени са бројним сплетом неповољних околности, али изашли смо на површину. У овај, нови циклус, улазимо бољи и мирнији.
О утакмици на Карабурми Косановић је рекао:
– Утакмица је за нас изузетно битна, пре свега да се одржи корак у шампионату, али и да у доброј атмосфери дочекамо време радости у Купу УЕФА. Добар резултат нам је потребан. ОФК Београд је амбициозан тим, спој брзине, чврстине, жеље за игром… Убеђен сам да Црвена звезда може да одигра много боље против таквих ривала него против условно речено слабијих, кад су нам сви већ убележили бодове. Очекујем да наставимо тамо где смо стали пре две недеље и направимо корак напред. Биће то сигурно интересантна и добра утакмица.

Ненад Милијаш је у име играча обећао да ће сва њихова концентрација бити усмерена на ОФК Београд, а да ће тек после сутрашње утакмице мисли окренути Бајерну.
– Свесни смо важности утакмице против ОФК Београда. Играћемо против једне од најквалитетнијих екипа у лиги. Резултат нам је јако битан из више разлога, због бодова и добре атмосфере.
И Милијаш је упутио похвале на рачун ОФК Београда.
– Имају доста добрих младих играча и неколико искусних, пре свега мислим на голмана Илића који даје екипи неопходну стабилност. Има времена за Бајерн, важно је прво освојити три бода против ОФК Београда – додао је Милијаш.

Претходни текстЗанимљива статистика
Следећи текстПобеда Звезде у Ужицу