Нема опуштања у реваншу

34

Дан пред реванш меч првог кола Купа УЕФА са пољским Гроцлином, на конференцији за новинаре су говорили Милорад Косановић, шеф стручног штаба, као и Душан Баста, стрелац јединог гола у првом сусрету играном пре две недеље.

Наш тренер каже да је ово утакмица на коју се чекало и за коју се екипа припремала претходна два месеца.

«За противника имамо екипу која поседује квалитет мада многи не мисле тако. У првој утакмици нисмо одиграли толико добро, али смо направили одличан резултат, који опет не мора ништа да значи. Данас смо сигурно бољи него што смо били пре две недеље и све ће у реваншу зависити од нас. Свесни смо тежине посла пред нама и желимо успешно да га приведемо крају», рекао је Косановић.

Душан Баста је постигао гол одлуке пре две недеље. Тај погодак му је улио додатно самопоуздање и његова форма је у успону.

«Пред нама је вероватно најважнија утакмица. Потцењивања противника не сме да буде јер је Гроцлин у првом мечу показао да је опасан. Међутим, ми на нашем терену имамо обавезу да идемо на победу, али не смемо да срљамо. Морамо да играмо паметно и на резултат како бисмо се пласирали у даље такмичење. Зато позивам публику да дође у што већем броју да заједно прославимо успех», рекао је наш првотимац.

Шеф стручног штаба Црвене звезде сматра да не може да буде изненђења у игри противника.

«Гроцлин ће играти исто као и пре две недеље, можда буде неколико промена у саставу које неће утицати на њихову поставку игре. На нама је да отклонимо грешке из првог меча, да будемо озбиљни јер немамо права на грешку», закључак је нашег тренера.

Капије стадиона Црвене звезде се отварају у 18:45 часова, а до тада се очекује да буде затворен саобраћај у улицама око стадиона. О безбедности унутар стадиона ће се бринути 450 редара. И за ову утакмицу је штампа програм који ће се продавати по цени од 100 динара.

Претходни текстШести меморијал „Драган Шакота – Шале“
Следећи текстПочело победом