Тешко до другог кола

36

Црвена звезда је у утакмици шеснаестине финала Лав купа Србије као гост победила екипу Телеоптика са 2:1 и пласирала се у даље такмичење.

Наша екипа је до победе над трећелигашем дошла головима Молине у 11. и Баркоса у 44. минуту, док је једини гол за домаћина постигао Милојевић пет минута пре краја меча одиграног по јакој киши.

Звезда је повела голом Молине из слободног ударца са 18 метара којем је претходио прекршај над Тришовићем. Пред крај полувремена, Баркос је ударцем главом после центаршута Анђелковића удвостручио предност.

Када се очекивало да у других 45 минута наш тим рутински одбрани, а можда и повећа предност, уследила је слаба игра па је Телеоптик имао неколико полуприлика.

Пред крај, напади домаћих су се исплатили и у самој завршници Звезда је морала да брани минималну предност не би ли се пласирала у даље такмичење.

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Радивојевић, Пантић, Бајалица, Туторић, Анђелковић, Кастиљо, Богдановић, Тришовић (Трајковић), Салас (Рашковић), Молина, Баркос (Ф.Ђорђевић).

Претходни текстЗвездина младост – будућност српског спорта
Следећи текстTица поново у Звезди