Нови спонзор за кошаркаше

273

Компаније „НЛБ ЛХБ банка“ и „НЛБ развојна банка“ ушле су у спонзорски тим кошаркашког клуба Црвена звезда. Тако је проширен клуб пословних партнера једног од најуспешнијих спортских колектива у нашој земљи.

„НЛБ група“ је доказани пријатељ спорта, а кошаркашки клуб Црвена звезда је још један у низу спортских колектива у коме је та компанија пронашла јаког и стабилног стратешког партнера. На свим мечевима у НЛБ лиги у сезони 2007/08 кошаркаши Црвене звезде носиће са поносом на дресу лого „НЛБ ЛХБ банке“ и „НЛБ развојне банке“.

„Имамо велику част да овом приликом промовишемо нове чланове нашег пословног пула. У компанијама „НЛБ ЛХБ банка“ и „НЛБ развојној банци“ видели смо снажне и стратешке партнере, који у наш Клуб улазе на велика врата. Очекујем да ће наша сарадња имати бенефит за обе стране и да ће током овог уговора и Црвена звезда и „НЛБ банке“ јачати у својим делатностима. Захваљујемо се челницима јер су у нама препознали величину и квалитет. Очекујем да ово буде само почетак једне дивне сарадње. Ја сам сигуран да ће се Управа добрим пословним потезима, а играчи и стручни штаб добрим играма на терену одужити „НЛБ банкама“ на прави начин за велику подршку“, рекао је председник Управног одбора кошаркашког клуба Црвена звезда, Мирко Петровић.

„Наше је задовољство да будемо уз велики клуб као што је Црвена звезда. Клубови и компаније, који имају жељу да буду успешни у нашој земљи и шире, лако се препознају, сусрећу и сарађују. Надамо се да ће ова сарадња бити на обострано задовољство и корист и да ће заједничком енергијом Звезда и „НЛБ ЛХБ банка“ наставити да расту“, каже Срђан Брајовић, директор НЛБ ЛХБ банке Београд.

„Црвена звезда представља препознатљив бренд у читавој регији. То је клуб са највећим бројем навијача, па је самим тим константно у центру пажње. Очекујем да ова сарадња буде успешна и дугогодишња“, говори Борис Водопивец, члан Управе НЛБ развојне банке Бањалука.

Претходни текстМинималан пораз у Глазгову
Следећи текстСтижу прва појачања