Секунд делио до победе

51

Кошаркаши Црвене звезде су претрпели пораз од Партизана 89:91 (23:27, 22:12, 23:27, 21:25) у првој утакмици финалне серије плеј офа Суперлиге.

Наша екипа је пропустила велику прилику да победи вечитог ривала пошто је током већег дела сусрета диктирала ритам, а у самом финишу је имала чак и седам поена предности које није успела да сачува. Тројком Дробњака секунд пре краја, Партизан је направио преокрет и забележио незаслужену победу.

Иако ослабљена неиграњем Стјуарта и Милошевића, наша екипа је показала да поседује квалитет неопходана за освајање титуле. Великом борбеношћу и дисциплинованом игром је показала да противник и није толики фаворит коликим су га прогласили.

Већ по обичају, Милан Гуровић је приказао сјајну партију, а добру подршку је имао од готово свих саиграча. Међутим, ни то није било довољно да се оствари победа која би Звезду ставила у улогу фаворита у борби за титулу.

Тренер Стеван Караџић је после утакмице био разочаран суђењем.

„Пре него што је постигао победоносну тројку, Дробњак је био у ауту. Суђење је било тенденциозно јер критеријум није био исти. Честитам играчима на учинку и надам се да ће тако бити и у наредним утакмицама“.

Црвена звезда: Марковић 7, Поповић 4, Ковачевић, Ковач, Мишановић 3, Гуровић 40, Радивојевић 10, Драгићевић 10, Антић 11, Краснић, Цветковић 3, Александров 1.

Претходни текстЈелена је потекла из Црвене звезде
Следећи текстТитула све даље