Хладан туш пред дерби

61

Црвена звезда је претрпела непријатан пораз на старту плеј офа Меридијан Суперлиге.

Црвена звезда – Бежанија 1:3 (1:1)
Короман 5′ – Гај 34′(аутогол), Вукајловић 90′, Стојчев 90′

Црвена звезда: Ранђеловић, Милијаш, Короман, Ђокић (65′ Пуровић), Бурзановић, Тришовић (46′ Анђелковић), Јоксимовић, Гај, Баста (46′ Трајковић), Миловановић, Кастиљо

Бежанија: Божовић, Лазић, Ванић, Михајловић (60′ Стојчев), Османовић (77′ Дудић), Ђаловић (90′ Шупић), Вукајловић, Павловић, Кнежевић, Миловић, Марковски

Гледалаца: више од 10.000
Судија: Милорад Мажић (Врбас)
Жути картони: Баста, Короман, Трајковић – Миловић, Ванић, Божовић, Вукајловић
Црвени картони: Гај – Миловић

Није помогла ни још једна сјајна подршка, ни иницијатива у већем делу утакмице, Звезда је изгубила од Бежаније чиме је направила лоша увертира за 129. вечити дерби. Били смо у прилици да видимо врло доброг Кастиља у улози штопера, поново игру са само једним класичним нападачем и велику жељу играча да забележе победу, али то није било довољно.

Повела је наша екипа голом Короман, потом је Милијаш погодио пречку из слободног ударца, али је после грешке наше одбране гост стигао до изједначења, а потом и погодио стативу и имао једну одличну шансу.

У другом полувремену је Звезда имала две добре шансе преко Ђокића, Короман је погодио стативу, у шанси се нашао и Пуровић, али у самом финишу Бежанија је постигла два гола и потврдила да је ове сезоне за наш тим нерешива енигма.

Претходни текстТешком муком до победе
Следећи текстХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!