Победа за трачак наде

55

Кошаркаши Црвене звезде су захваљујући победи над Босном од 93:84 (29:25, 23:28, 23:15, 18:16) у утакмици 25. кола задржали шансе да се пласирају на пету позицију у НЛБ лиги.

Иако наша екипа поново није приазала игру на високом нивоу, освојила је бодова захваљујући индивидуалном квалитету Милана Гуровића и Немање Александрова.

Сарајлије су на полувремену чак и водиле јер је наша екипа играла крајње ноншалантно у одбрани што је и највећи проблем у овој сезони. Ипак, ствари су на своје место дошле у наставку сусрета.

Завршницу утакмице је обележио талентовани Александров са неколико атрактивних потеза чиме је осигурана важна победа која даје наду да после много мука Звезда ипак може да осигура пласман у УЛЕБ куп следеће сезоне.

За остварење тог циља неопходно је да се у последњем колу освоје бодови у Сплиту, а да Будућност на свом терену изгуби од Хемофарма.

Црвена звезда: Поповић 11, Гуровић 37, Радивојевић 3, Антић 6, Буркс 10, Марковић 11, Ковач 2, Мишановић 2, Александров 11, Милошевић, Краснић

Претходни текстГолеада против „фењераша“
Следећи текстБез медаље са ЕП