Караџић води у борбу за титулу

62

У просторијама кошаркашког клуба Црвена звезда одржана је прес конференција на којој је председник Управног одбора нашег клуба, Мирко Петровић, промовисао Бранка Ковачевића и Стевана Караџића.

Петровић је том приликом истакао да се циљ Црвене звезде у овој сезони није променио и поред неуспешног наступа у НЛБ лиги.

„Наш главни циљ је освајање титуле првака Србије. Не треба, ипак заборавити где смо били пре шест година, а где смо данас. Напредак је очигледан. Звезда иде напред, корак по корак“, истакао је Петровић.

Стеван Караџић је девет година био играч Црвене звезде, а други пут у својој тренерској каријери ће бити њен главни тренер.

„Верујем у ове играче и верујем да имамо квалитет за сам врх. За нас је у неку руку и добро што смо завршили такмичење у УЛЕБ купу у коме смо се доста трошили. Имамо доста времена да се спремимо за Суперлигу. У овом тренутку имамо мањак играча и постоји могућност да се појачамо са једним или двојицом кошаркаша. Наше првенство игра се у ритму среда-субота и морамо бити максимално спремни за највеће напоре“, рекао је Караџић.

Потпредседник клуба задужен за спортска питања Бранко Ковачевић најавио је да ће се потрудити да у стручни штаб тима доведе „најбоље менаџере“.

„Потенцијал екипе је евидентан, а убудуће ће акценат бити и на развоју младих играча“, рекао је Ковачевић.

До почетка Суперлиге, 4. априла Црвена звезда одиграће утакмице против Босне у Београду и на страни против Сплита. После другог кола Суперлиге, 7. априла почиње 18-дневна пауза због финала УЛЕБ купа и финала НЛБ лиге коју ће црвено-бели искористити за одлазак на припреме.

Претходни текстМаксимално против лидера
Следећи текстОчекивана победа