Бајевић поднео оставку после пораза од Војводине

57

Црвена звезда је претрпела убедљив пораз у 20. колу Меридијан Суперлиге. Војводина је била конкретнија, мотивисанија и ангажованија, док о игри нашег тима најбоље говори податак да за 90 минута није виђена готово ниједна лепа акција и створене свега две – три праве прилике за гол.

Црвена звезда – Војводина 0:3
Давидов 7′, Деспотовић 70′, Тадић 86′

Црвена звезда: Ранђеловић, Баста, Бајалица, Гај, Анђелковић (59′ Тришовић), Кастиљо, Милијаш, Короман (46′ Перовић), Бурзановић (65′ Георгијев), Пуровић, Ђокић

Војводина: Кахриман, Стошић, Пекарић, Ђурић, Петковић, Давидов, Поповић, Качар (67′ Сикимић), Буач (56′ Пантелић), Тадић, Деспотовић (87′ Кривокапић)

Гледалаца: 5.000
Судија: Миленко Вукадиновић (Београд)
Жути картони: Ђокић, Кастиљо – Буач
Црвени картони: Рашковић

Било је превише грешака у игри Црвене звезде. Играчи су се слабо кретали, очигледно им је понестало и самопоуздања и у наредном периоду биће потребно доста рада да би игра достигла жељени ниво јер је бодова предност на табели све мања.

Централни догађај сусрета био је у 70. минуту када је шеф стручног штаба, Душан Бајевић, после скандирања са трибина, напустио терен и на тај начин поднео оставку. Екишу ће до даљњег водити Бошко Ђуровски, досадашњи Бајевићев асистент.

Претходни текстПраве кад је најважније
Следећи текстПанчевке прејаке