Пораз одбојкаша, победа одбојкашица

34

Одбојкаши Црвене звезде поражени су у трећем колу мини-лиге за првака од Војводине са 3:0 (25:18, 28:26, 25:12) и тако шансе за освајање другог места на табели свели на минимум.

Наша екипа у Новом Саду није успела да понови игру из претходне две утакмице па је претрпела максималан пораз. Неизвесности је било само у другом сету када је Звезда имала и сет лопту. Очигледно депримирана неуспехом у другом сету, наша екипа је у трећем била топовска храна за расположене домаћине.

Црвена звезда: Матијашевић 1, Терзић 5, Докић 17, Рашић 4, Бјелица 5, Станковић 8, Мајсторовић, Зиндовић, Стефановић 1, Николић, Ђаловић, Самарџић.

Одбојкашице Црвене звезде су у сусрету 17. кола протутњале кроз Клек и победила истоимену екипу максималним резултатом 3:0 (25:16, 25:14, 25:11).

Ниједног тренутка изабранице тренера Павличевића нису дозволиле домаћој екипи да се размахне и после једне од најбољих игара ове сезоне најавиле да ће у плеј-оф ући у пуној форми.

Црвена звезда: Бурмаз 3, Нинковић 6, Шеварика 13, Ханушић 12, Нешовић 19, Исаиловић 9, Росић, Мратинквоић, Живковић, Стојановић, Дрпа, Ракић.

Претходни текстЧастан пораз на опроштају од УЛЕБ купа
Следећи текстДраган Станковић – спортиста месеца фебруара