Бурзановић прво појачање

131

Игор Бурзановић је прво појачање Црвене звезде у јануарском прелазном року. Бурзановић, који долази из подгоричке Будућности, данас је потписао уговор са Црвеном звездом на четири године.

Према речима спортског менаџера нашег клуба, Стевана Стојановића, овај трансфер је реализован после доста времена.

„Као што је познато, већ дуже време покушавамо да доведемо Игора Бурзановића и коначно смо успели да постигнемо договор. Испунила нам се жеља која датира од јуна прошле године. Очекујемо од Игор буде право појачање“, изјавио је спортски менаџер Црвене звезде.

„Клубови су се коначно договорили око трансфера и испунила ми се жеља да коначно дођем у Црвену звезду. Дошао сам у најбољи клуб у Србији и очекује ме напоран рад да се изборим за место у тиму. Спреман сам да одговорим на све обавезе и велика ми је част што сам у клубу који има јаку управу, стручни штаб и тим“, речи су првог појачања нашег клуба.

„Још увек нисам изабрао број који ћу носити на дресу, али у Црвеној звезди могу да носим било који. Познајем већину нових саиграча и то ми много помаже. Знам шта се од мене очекује и надам се да ћу оправдати очекивања. Све је на мени и мораћу да дам више него у што сам давао у Будућности“, додао је Бурзановић.

Као што је познато, екипа се 12. јануара сели у шпанску Марбељу где ће обавити део припрема за наставак сезоне. Очекује се да до тада буде завршен трансфер дефанзивца Владимира Ђорђевића, као и повратак Аилтона, потврдио је Стеван Стојановић.

Претходни текстПогнуте главе из Софије
Следећи текстЈаче у наставку сезоне