Сутра гостовање у Кули

42

Црвена звезда у 15. колу Меридијан Суперлиге гостује у Кули где ће се састати са екипом Хајдука, традиционално неугодним противником. Тим поводом, дан пред утакмицу је одржана конференција за новинаре на којој је говорио помоћни тренер, Бошко Ђуровски.

Наша екипа у ову утакмицу улази знатно јача него у претходних неколико мечева јер се у тим враћају Трајковић, Туторић, Гај, Баста и Аилтон, док на располагању стручном штабу неће бити повређених Перовића, Пуровића, Рашковића и Јоксимовића.

«Како сазнајемо, Хајдук има доста кадровских проблема у играчком погону, али и руководству клуба. Из искуства знам да су утакмице у Кули увек биле неизвесне и тренутне околности не смеју да нас заварају. Ми у ову утакмицу улазимо са жељом да победимо како бисмо сачували предност на табели и учинићемо све да дођемо до бодова», изјавио је Ђуровски додавши да ће Звезда сутра бити веома јака.

О игри противника асистент Душана Бајевића каже:

«Гледали смо снимке утакмица Хајдука, гледаћемо поново на путу за Кулу, али на жалост оно што смо гледали вероватно неће бити састав који ће нам се сутра супротставити јер у тиму неће бити Стојановића и Станчића. Не знамо који ће састав извести Хајдук, али верујемо да се њихова концепција игре неће променити».

Када је реч о Бобану Стојановићу и Драгану Станчићу, њихова позајмица екипи Хајдука је практично истекла и они ће се вратити у Црвену звезде где ће покушати да се наметну стручном штабу и изборе за место у тиму.

 На крају, Ђуровски је изразио задовољство последњим играма екипе.

«Црвена звезда у сваки меч мора да уђе максимално ангажовано и озбиљно. То се видело против Смедерева и Земуна када су играчи показали карактер и схватили да морају да уложе максималан напор да би победили било ког противника. Опуштања као против Вождовца не сме да буде јер Звезда мора да побеђује и у свакој утакмици одигра максимално. Тако мора да буде и сутра како бисмо освојили нова три бода», изјавио је помоћни тренер Црвене звезде који је посебно истакао учинак капитена Дејана Миловановића у последње две утакмице.

Претходни текстНерешено у дербију
Следећи текстПораз за бригу