Нерешено у дербију

59

У дерби сусрету рукометне Суперлиге Србије, Црвена звезда и Партизан су поделили бодове одигравши нерешено – 29:29 (16:13).

У првих пола сата се на почетку махом водила изједначена борба, да би наша екипа временом полако преузимала иницијативу и у једном тренутку се одлепила на три гола разлике што је била предност којом је отишла на полувреме. У првом полувремену је блистао голман Перишић који је одбранио три седмерца и неколико зицера.

У наставку сусрета Звезда је имала предности и од пет голова, али противник се није предавао. Серијом грешака наш тим је дозволио противнику да се потпуно врати у меч, а сам финиш је био више него узбудљив.

 

Црвена звезда на три и по минута до краја остаје са два играча мање пољу што партизан користи да изједначи. Потом је вечити ривал имао шансу и да преокрене, али није искористио напад. #о секунди пре краја, Звезда је комплетна и има последњи напад, али не успева да га искористи.

Наша екипа је после ремија задржала три бода предности на табели, а интересантно је да су јој ово први изгубљени бодови у националном првенству.

Претходни текстОдбојкашице сезону отвориле победом
Следећи текстСутра гостовање у Кули