Победа у Смедереву

41

После 13. кола Меридијан Суперлиге, Црвена звезда поново има седам бодова предности на табели пошто је као гост победила екипу Смедерева.

Смедерево – Црвена звезда 1:2 (1:2)
Младеновић 12′ – Кастиљо 14′, Ђокић 23′

Смедерево: Ранковић, Цветковић, Андрић, Петровић, Сочанац (75′ Поповић), Богдановић, Мудринић, Младеновић, Недељковић, Зечевић (70′ Живковић), ћеран (34′ Касом)

Црвена звезда: Ранђеловић, Јоксимовић, Туторић, Гај, Тришовић, Кастиљо, Миловановић (88′ Миладиновић), Трајковић, Георгијев, Аилтон (66′ Милијаш), Ђокић (90′ Рашковић)

Гледалаца: око 4.000
Судија: Драгомир Тановић (Суботица)
Жути картони: Петровић – Ђокић, Туторић, Трајковић, Миловановић
Црвени картон: Туторић

Још једном се наша екипа доста мучила, али је захваљујући периоду доста добре игре у првом полувремену ипак освојила бодове. Домаћи су поечли нешто боље и повели голом Младеновића после грешака прво Ранђеловића, који је лоше испуцао лопту, а затим и Гаја.

Срећом, само два минута касније Кастиљо је постигао трећи гол у сезони, поново ударцем главом, после асистенције Миловановића, да би убрзо Ђокић искористио смушеност голмана Смедерева и лопту коју је упутио Кастиљо са пар метара закуцао у мрежу.

У наставку сусрета су домаћи играчи имали иницијативу, погодили и пречку, а последњих 20 минута су имали и играча више пошто је искључен Туторић. Ипак, Звезда се успешно бранила, припретила из пар контранапада и на крају освојила бодове.

Претходни текстПораз у Нишу
Следећи текстУбедљиво против Борца