Сутра у Смедереву

130

Црвена звезда у 13. колу Меридијан Суперлиге гостује екипи Смедерева. Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, поново не може да рачуна на већи број стандардних првотимаца, али је екипа ипак спремна и решена да се победом искупи за неуспех у прошлом колу против Вождовца.

У екипи неће бити Милана Бишевца због жутих картона, односно Душана Басте, Марка Перовића, Милана Пуровића и Александра Пантића због повреда, али се у састав враћају голман Иван Ранђеловић, дефанзивац Ибрахим Гај и капитен Дејан Миловановић.

На конференцији за новинаре која је одржана у суботу говорили су Иван Ранђеловић и Ђорђе Туторић. Обојица очекују добру утакмицу и наравно повратак на победнички пут.

«Јако је битно да сутра добијемо утакмицу после пораза од Вождовца. Свакој екипи се деси да се оклизне, али нас то није пољуљало и против Смедерева идемо на три бода. Утакмице у Смедереву су увек биле добре, атмосфера и услови за игру одлични, очекујем да тако буде и сада. Противник у својим редовима има искусне играче и неће нам бити лако, али ја верујем у победу», изјавио је Ранђеловић.

«Смедерево је у прошлом колу, као и ми, претрпело пораз и зато очекујем отворену утакмицу. У меч улазимо максимално концентрисани и спремни да забележимо победу. Противник је квалитетан тим са доста добрих играча и искусним тренером, али ако ми одиграмо онако како можемо, ја очекујем победу. Не бих се враћао на претходне мечеве, гледам само напред и занимају ме само добре игре и победе Црвене звезде», тврди Туторић.

На питање колико су задовољни досадашњим делом сезоне, наши првотимци кажу:

«Сигурно је да можемо боље. Имали смо доста напоран први део сезоне са доста јаких утакмица. Сигурно је да ћемо у другом делу првенства дати све од себе да одбранимо оба трофеја. Првенство је занимљивије него пре, доста изједначено, и мислим да је то добро за српски фудбал. И у евроспким лигама свако сваког може да добије и то сезону чини интересантнијом», рекао је Ранђеловић, а на сличан начин размишља и Туторић:

«Имали смо доста тешких утакмица у Европи и на домаћој сцени, али имамо доста велики фонд играча тако да се изостанак појединаца не примети. Желимо да утакмице до краја године одиграмо како треба и први део првенства мирно проведемо крају. Лига је доста изједначена, али мислим да је Црвена звезда полусезону можда одиграла нешто слабије јер је, као што је познато, седам играча напустило клуб. Очекујем да после одмора и зимских припрема буде боље».

Претходни текстМилан Гуровић – звездин спортиста месеца октобра
Следећи текстНови пораз у дербију