Спремни за реванш

49

После четири пораза у Лиги шампиона, рукометаши Црвене звезде дочекују пољског шампиона Вислу из Плоцка решени да забележе победу која би им оставила наду да могу да наставе такмичење на међународној сцени.

Наша екипа је у првом сусрету поражена 31:19, а како истичу тренер Вук Рогановић и првотимци Лазар Савић и Светислав Веркић, то је помало чудно јер је реч о екипи која је објективно знатно слабија од Шамберија и Колдинга који Звезду нису успели да победе тако убедљиво.

«Очекујем пре свега добру игру и победу, не само зато да сачувамо шансе да наставимо такмичење у Купу купова већ и да потврдимо да ова екипа, иако изузетно млада и неискусна, поседује потенцијал и квалитет. Ако одиграмо макар по пет минута у сваком полувремену онако како можемо и уз подршку публике, која много значи овим играчима, сигурно можемо да остваримо добар резултат», рекао је Рогановић и наставио:

«Међутим, брине ме то што су играчи уморни од константног играња на два фронта и напорних путовања, а очекује нас ускоро и Куп Србије. Биће заиста тешко одржати висок ниво игара у таквим околностима и баш ме занима како ће екипа то поднети».

Савић и Веркић очекују тежак меч против искусног противника који игра веома оштро.

«Резултат из прве утакмице није прави показатељ односа снага. Тада смо били преморени од пута, а рано смо остали и без максића. Уз то, Висла је играла веома оштро на шта ми нисмо успели да се адаптирамо. Сада знамо шта нас очекује и због тога верујемо да чемо обрадовати наше навијаче и остати у трци за пласман у даље такмичење», поручују Савић и Веркић.

Утакмица се игра у недељу у СЦ «Вождовац» на Бањици са почетком у 19 часова, а цена улазница је 200 динара.

Претходни текстПротив Вождовца на победу и гол више
Следећи текстУшће дубоко за кошаркашице