Сутра против Младости

44

Црвена звезда у дербију 11. кола Меридијан Суперлиге гостује у Апатину екипи Младост која је најпријатније изненђење досадашњег тока сезоне. Као и у претходним мечевима, шесф стручног штаба, Душан Бајевић, неће моћи да рачуна на неколико стандардних првотимаца.

Због повреда у тиму неће бити Марка Перовића и Александра Пантића, наступи Душана Ђокића и Ибрахима Гаја су неизвесни, а Иван Ранђеловић неће путовати иако је почео да тренира, али није довољно спреман.

На конференцији за новинаре дан пред меч у Апатину, говорио је Душан Анђелковић који је у прошлом колу против ОФК Београда приказао врло добру игру.

„Атмосфера у тиму је одлична, спремамо се да наставимо победнички низ. У Апатин одлазимо растерећени иако за противника имамо добру екипу. Не плаштимо се екипе Младости, идемо да играмо нашу игру. Поштујемо сваког противника, али сигуран сам да они још више поштују нас. Надам се освајању нова три бода“, рекао је Анђелковић додавши да ће данас анализирати игру противника путем касета.

„Екипа Младости у својим редовима има доста добрих играча. Ради се о екипи која уме да игра што је показала у преходним колима, а посебно је јака на домаћем терену где је победила и екипе Партизана и ОФК Београда. Донекле сам изненађен њиховим добрим резултатима јер је претходних година то била екипа која је обично испадала чим уђе у елитни ранг, али када се види како играју, јасно је да се ради о квалитетном тиму“, рекао је наш првотимац који у досадашњој каријери није имао прилике да се састане са екипом Младости.

„Не верујем да ће нас Младост напасти од почетка. Очекујем да играју тврдо и вребаће шансу из контранапада. Како год да буду играли, сигуран сам да сутра нећемо изгубити. Ми идемо да победимо у свакој утакмици, без обзира на име противника. У фудбалу је све могуће, али ја верујем у нова три бода. Сигурно имамо најквалитетније играче у лиги, али игра сигурно може да буде боља. Најважније је да упркос свему побеђујемо и да смо први на табели“, каже Анђелковић.

На питање колико је задовољан својим наступима у досадашњем делу сезоне, Анђелковић одговара:

„Тренирам добро и трудим се да сваки минут на терену оправдам. Чекам своју прилику, на тренеру је да одлучи хоћу ли бити у тиму од првог минута или на клупи за резерве“.

Претходни текстУ Европи бољи него код куће
Следећи текстЗвезда разапела „крсташице“